Mind Dump, Tech And Life Blog
written by Ivan Alenko
published under license CC4-BY
posted in category Technology & Dystopia / Video Games
posted at 20. Aug '24

Diablo 4 je nezaujímavá hra

Chvíľu som rozmýšľal, či tráviť čas napísaním o Diable 4, ale dneska ohlásili na Gamescome datadisk alebo DLC so žoldniermi a stále to vyzerá úplne nezaujímalo a zúfalo. Ani animácia, ale rozprávanie príbehu cez kreslené obrázky. Čo nie je zlé, napr. čo si pamätám, tak v Kult: Heretic Kingdoms to bolo husté. Tiež som to hral tak 10 rokov dozadu.

Diablo 4 som hral v decembri 2023 na PlayStation 5 a za hodinu a pol mi stihla dva krát spadnúť. Asi vzájomné nesympatie. Celá tá hra mi príde nezaujímavá a Lilith je asi najhorší záporák v Diable. Samozrejme sa nedokážem preniesť cez to, že grafika nevyzerá ako z LSD tripu ako v dvojke a je zúfalo bezfarebná a nevýrazná. Asi tak, ako vidia svet prepracovaní zamestnanci Blizzardu (teraz už Microsoftu) - https://www.gamesindustry.biz/diablo-4-devs-describe-mismanagement-crunch. /sarkazmus

Čo viac k tomu dodať? Tentokrát ide nové Diablo mimo mňa a už som sa s tým zmieril. Ale stále si myslím, že celý ten svet je vystavaný vyslovene iba ako kulisa. Niečo ako keď vôjdem v Black Desert Online do náhodnej budovy a nič tam nedáva zmysela a schody idú typicky do steny. Teda ak sa na ne vôbec dá vyjsť.

Add Comment